Therapie in Alphen aan den Rijn

Bij Psycholoog Alphen aan den Rijn krijg je in korte tijd inzicht en helderheid in waar je klachten vandaan komen en wat we er aan kunnen doen. We brengen je problemen samen in kaart en stellen een effectief plan van aanpak op om die problemen op te lossen. We gaan je niet beter maken. Dat ga je zelf doen. En wij helpen jou daarbij. Wij zien therapie bij Psycholoog Alphen aan den Rijn ook als een soort inhaalslag: om iets wat je gemist hebt in je opvoeding weer in te halen.

Hoe gaan we daarbij te werk?

In de eerste gesprekken vinden we een vorm die het beste bij jou past, waar je je gemakkelijk bij voelt, die je stimuleert om in contact te komen met jezelf. Het vinden van de juiste vorm, en het invullen ervan vraagt inzet. Wij verwachten dan ook eerlijkheid, openheid en motivatie van jou. En jij kunt van ons vertrouwen, respect, eerlijkheid en deskundigheid verwachten.

Naast onze ‘gereedschapskist’ is ook onze persoonlijkheid tijdens de therapie erg belangrijk. We willen dat je je veilig en geaccepteerd voelt bij ons en vanuit dat geborgen gevoel, begeleid door ons, nieuwe stappen leert zetten om je leven in de door jou gewenste richting om te buigen.

Duur en doelstellingen therapie

De therapie in Alphen aan den Rijn bestaat doorgaans uit vijf tot tien sessies. Aan het einde van de eerste sessies formuleren we samen de doelstellingen. En geven we aan hoeveel sessies er ongeveer nodig zullen zijn om deze doelstellingen te bereiken.

Wil je helemaal in je eigen tijd en tempo in therapie? Kijk dan kan even op online therapie.
Een overzicht van de verschillende therapievormen bij Psycholoog Alphen aan den Rijn:

Wil je meer weten over therapie in Alphen?

Bel of mail Psycholoog Alphen aan den Rijn voor meer informatie over therapie en behandelingsmogelijkheden.