Algemene informatie over Psycholoog Alphen

Wanneer ga je naar een psycholoog?

Er kan een moment komen in je leven dat je zo in de knoop zit dat je er alleen, om wat voor reden dan ook, niet meer uitkomt. Dat kan vanwege een vervelende ervaring zijn waar je moeilijk mee om kunt gaan of misschien komt het van binnen uit, voel je je angstig of ben je de energie kwijt die je altijd op de been hield. In dat geval kan ik je helpen.

Hoe werkt Psycholoog Alphen?

Allereerst brengen we jouw problemen in kaart. Vervolgens stellen we samen met jou een effectief plan van aanpak op om die problemen op te lossen. Een plan dat bij jou past. En dan ga je aan de slag. Soms met thuisopdrachten waar je dan in een volgend gesprek samen over praat. In onze psychologenpraktijk bieden we ‘kortdurende en cliëntgerichte psychologische hulp’ – we willen je snel weer op de rails krijgen. Afhankelijk van het soort klachten duurt een gemiddelde therapie 4 tot 12 gesprekken.

Gaan mijn klachten over?

Na de behandeling is je klacht grotendeels weg is. Niet altijd, maar dan weet je wel hoe je met je klachten om moet gaan. De meeste mensen voelen zich beter na een therapie. Het geeft ze meer zelfvertrouwen, een andere kijk op de problemen, betere sociale contacten, een andere manier van praten en denken. Na een relatietherapie begrijpen de partners elkaar vaak beter.

Je kunt bij mij met verschillende problemen terecht

Heb je nog vragen of zoek je hulp?

Je kunt altijd even bellen met jouw vraag. Mijn praktijkassistent kan je alles vertellen over de mogelijkheden die passen bij jouw hulpvraag. Bellen kan naar 0172 -70 05 06 op werkdagen tot 20.30 en op vrijdag tot 17.00. Je mag ook een mailtje sturen, je krijgt binnen Bel ons voor een afspraak of stuur een email naar Psycholoog Alphen aan de Rijn.