Wat zijn de kosten bij Psycholoog Alphen aan den Rijn

Tarief en vergoeding

Een individuele afspraak bij Psycholoog Alphen aan den Rijn – Bert Bavelaar kost € 95. Voor relatietherapie betaal je € 150 per sessie van 90 minuten. Een afspraak buiten kantoortijden is mogelijk, voor deze afspraken reken ik € 20 extra.

Verzekering?

Afhankelijk van je aanvullende verzekering is het vaak mogelijk om een deel vergoed te krijgen, aangezien ik aangesloten ben bij de NFG (vakgroep VPMW), de NIBIG en het RBCZ.

U heeft dan geen verwijsbrief van de huisarts nodig en u betaald geen eigen risico. Neem echter altijd zelf contact op met de zorgverzekeraar, de voorwaarden kunnen per polis en verzekeringsmaatschappij verschillen.

Betaling en afzeggen

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie, deze factuur krijg je via FAMED. En als we hebben afgesproken en je kunt onverhoopt niet, laat het me dan 24 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Je begrijpt dat ik anders de afspraak in rekening moet brengen.

Wel of niet gedekt?

We krijgen af en toe van cliënten te horen dat een verzekeraar wel in onze lijst staat maar dat callcenter medewerkers toch zeggen dat het niet vergoed wordt. Laat ons dit altijd even weten! De beroepsvereniging NFG heeft onderhandelingen gehad met alle verzekeraars en daarom moeten de verzekeraars genoemd in onze lijst wel vergoeden. Dit is geldig tot 1 januari 2019.

Vragen voor Psycholoog Alphen?

Als je nog vragen hebt over de vergoeding van psychologische hulp, of als je wilt weten of ik ook jou kan helpen? Bel naar mijn praktijkassistent. Je krijgt altijd een goed passend advies en je hebt de mogelijkheid om op korte termijn een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tot 20.30 en op vrijdag tot 17.00 – Tel: 0172-700506. Blijf niet zitten met een probleem, maar neem contact op!